Skupština Republike Kosova

Avdullah Hoti

STRANKA:DEMOKRATSKI SAVEZ KOSOVA (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski Savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za Budžet, Rad i Transfere

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 04.02.1976;

Mesto rođenja: Ratkoc - ORAHOVAC;

Bračno stanje: Oženjen  Udata;

Obrazovanje: Dr.;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Profesor na Prištinskom univerzitetu; Premijer, Poslanik, Ministra, Zamenik premijera, Potpredsednik;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

11/22/2021 9:16:30 PM Pitanja: Zidaan Castellino

Respected Former Prime Minister Avdullah Hoti,my name is Zidaan Castellino. I am 13 years old. I am an autograph collector. I am writing to you for an autographed picture of yourself. The mission of autograph collecting for me is to have world peace by autographs. I hope you can send me an autographed picture . My address is, D98 Miraaj Residency, Jankalyan nagar, Malad west, Mumbai 400095, Maharashtra , India. Thanking you in anticipation and sincerely yours, Zidaan Castellino. Phone number- +91 9833744436

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!