Kuvendi i Republikës së Kosovës

Kryetarja e Kuvendit

Vjosa Osmani - Sadriu

Kryetare

Fjalimet e Kryetares së Kuvendit të Kosovës

Këshilltarët

Vehbi Miftari

Këshilltar Politik [email protected]

Faton Peci

Këshilltar Politik [email protected]

Artan Murati

Këshilltar Ligjor [email protected]

Jeta Statovci

Këshilltare për Politika Shëndetësore [email protected]

Bekim Kupina

Këshilltar për Medie [email protected]

Learta Hollaj

Këshilltare për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Partneritet [email protected]

Kabineti i Kryetares

Egnesa Vitia

Menaxhere e Zyrës së Kryetares [email protected] +383 (0) 45 814 560

Arban Osmani

Zyrtar për Medie [email protected]

Majlinda Qerkini

Zyrtare personale e Kryetares [email protected]