Të Gjitha lajmet

Sekretari i Kuvendit, Krasniqi, u prit në takim nga Sekretarja e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, Ivanova

24.10.2019

Thellohet bashkëpunimi midis administratave të të dyja parlamenteve

Vazhdon Programi “Punëtoritë për Demokraci” - nxënësit mësojnë për demokracinë, zgjedhjet, mediat dhe qytetarinë aktive

16.10.2019

Kuvendi i Republikës së Kosovës, ka katër javë që është duke e zhvilluar Programin “Punëtoritë për Demokraci”, i cili ka për qëllim të afrojë nxënësit me Kuvendin dhe njëkohësisht të rrisë vetëdijen e nxënësve për demokracinë dhe rolin e tyre në këtë sistem të qeverisjes.

Vazhdon Programi “Punëtoritë për Demokraci”

02.10.2019

Njëzetepesë nxënës të Shkollës Fillore “Faik Konica” ishin pjesëmarrësit e punëtorisë së sotme të realizuar në Kuvendin e Republikës së Kosovës, në kuadër të Programit “Punëtoritë për Demokraci”.

Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci”

25.09.2019

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka rifilluar sot Programin "Punëtoritë për Demokraci", program ky i projektuar për edukimin qytetar të fëmijëve të shkollave fillore dhe të mesme të ulëta nga mbarë vendi, nëpërmjet të cilit ata fitojnë njohuri lidhur me demokracinë parlamentare.