Lajmet e fundit

Sqarim i Zyrës së Sekretarit të Kuvendit lidhur me publikimin e një videoxhirimi të përkthimit nga seanca e datës 9 mars 2020

e diel, 29.03.2020

Lidhur me publikimin e një videoxhirimi të përkthimit nga seanca e datës 9 mars 2020 

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

e mërkurë, 25.03.2020

Nga punimet e seancës plenare të Kuvendit

e mërkurë, 25.03.2020

Me 82 vota për, Kuvendi miratoi mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!