Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Enjte, 23.03.2017Veseli në klubin afarist frankofon: Kosova ofron perspektivë për kompanitë e huaja lexo më shumë
  • E Mërkure, 22.03.2017Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa U përkrahën disa projektligje lexo më shumë
  • E Mërkure, 22.03.2017Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim Anëtarët e Komisionit përkrahën për procedim të mëtejshëm në Kuvend tre projektligje lexo më shumë
  • të gjitha lajmet

Vende të lira pune

të gjitha shpalljet
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com