Dokumentet

 Shpalo (PDF)

PROGRAMI I PUNĖS SĖ KUVENDIT PĖR VITIN 2012

U publikua: E Mėrkure, 15.02.2012 
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com