Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në hollin e Kuvendit u bënë homazhe për Kolonel Ahmet Krasniqin dhe dëshmorin Qazim Jakupi
Në hollin e Kuvendit u bënë homazhe për Kolonel Ahmet Krasniqin dhe dëshmorin Qazim Jakupi
Në hollin e Kuvendit u bënë homazhe për Kolonel Ahmet Krasniqin dhe dëshmorin Qazim Jakupi
Në hollin e Kuvendit u bënë homazhe për Kolonel Ahmet Krasniqin dhe dëshmorin Qazim Jakupi

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 21.09.2018 19:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.09.2018 08:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.09.2018 08:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 20.09.2018 17:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 20.09.2018 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 20.09.2018 13:26

  Kryesia e Kuvendit