Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 15
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 16
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 14
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 13
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 12
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 11
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 10
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 9
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 8
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 7
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 5
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 4
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 3
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 2
Në Ditën e Demokracisë, qindra qytetarë vizituan Kuvendin 1

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 14.09.2018 21:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 17:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:53

  Kryesia e Kuvendit