Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit
Kuvendi mbajti mbledhje komemorative në nderim të figurës së Fadil Vokrrit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Diel, 10.06.2018 15:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 14:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 14:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 11:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 11:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 09.06.2018 21:03

  Kryesia e Kuvendit