Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 26.02.2019 13:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.02.2019 13:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.02.2019 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.02.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 25.02.2019 16:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 24.02.2019 17:39

  Kryesia e Kuvendit