Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 18.04.2019 20:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.04.2019 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.04.2019 10:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.04.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.04.2019 08:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.04.2019 20:45

  Kryesia e Kuvendit