Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 23.05.2019 10:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 23.05.2019 09:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 23.05.2019 09:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 23.05.2019 09:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 23.05.2019 08:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.05.2019 15:10

  Kryesia e Kuvendit