Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Enjte, 13.06.2019 15:30

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.06.2019 19:47

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.06.2019 19:38

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.06.2019 10:59

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.06.2019 10:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 11.06.2019 23:01

    Kryesia e Kuvendit