Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 23.04.2018 15:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.04.2018 18:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.04.2018 14:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.04.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 19.04.2018 18:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 19.04.2018 16:51

  Kryesia e Kuvendit