Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 22.10.2018 14:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 20.10.2018 13:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.10.2018 18:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.10.2018 20:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.10.2018 14:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.10.2018 14:43

  Kryesia e Kuvendit