Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 22.01.2018 13:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.01.2018 13:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.01.2018 13:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.01.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.01.2018 14:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.01.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit