Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 10.12.2018 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 09.12.2018 14:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 08.12.2018 21:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.12.2018 19:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.12.2018 11:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.12.2018 11:10

  Kryesia e Kuvendit