Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 15.05.2019 14:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.05.2019 14:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.05.2019 13:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.05.2019 08:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 18:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 17:37

  Kryesia e Kuvendit