Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 24.06.2019 15:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 24.06.2019 14:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 22.06.2019 23:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.06.2019 15:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.06.2019 13:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.06.2019 13:07

  Kryesia e Kuvendit