Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 18.07.2018 15:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.07.2018 21:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.07.2018 15:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.07.2018 13:41

  Kryesia e Kuvendit