Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 15.12.2018 21:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 15.12.2018 12:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.12.2018 21:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.12.2018 17:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.12.2018 13:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.12.2018 20:48

  Kryesia e Kuvendit