Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 14.02.2018 15:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.02.2018 15:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.02.2018 15:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.02.2018 11:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.02.2018 18:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.02.2018 13:03

  Kryesia e Kuvendit