Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 27.03.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 27.03.2019 14:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 27.03.2019 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.03.2019 23:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.03.2019 19:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 26.03.2019 19:32

  Kryesia e Kuvendit