Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 22.01.2019 15:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.01.2019 15:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 18.01.2019 11:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 17.01.2019 16:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 16.01.2019 13:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 15.01.2019 17:11

  Kryesia e Kuvendit