Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Enjte, 17.05.2018 12:02

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 17.05.2018 09:29

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 16.05.2018 13:19

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 16.05.2018 10:59

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 16.05.2018 10:54

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 16.05.2018 10:53

    Kryesia e Kuvendit