Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 26.10.2018 13:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 26.10.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 25.10.2018 18:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 25.10.2018 18:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 25.10.2018 18:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.10.2018 16:07

  Kryesia e Kuvendit