Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 23.01.2019 13:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 23.01.2019 13:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 23.01.2019 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 23.01.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.01.2019 15:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.01.2019 15:21

  Kryesia e Kuvendit