Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 22.03.2018 16:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 22.03.2018 16:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 19:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 19:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 15:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 10:30

  Kryesia e Kuvendit