Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 11.02.2019 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 08.02.2019 18:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 08.02.2019 11:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.02.2019 14:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.02.2019 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.02.2019 17:25

  Kryesia e Kuvendit