Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 11.06.2018 11:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 21:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 15:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 14:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 14:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.06.2018 11:44

  Kryesia e Kuvendit