Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 12.12.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 10:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 10:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 11.12.2018 16:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 11.12.2018 16:30

  Kryesia e Kuvendit