Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 23.11.2018 10:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 22.11.2018 18:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 22.11.2018 12:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 22.11.2018 10:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.11.2018 18:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.11.2018 18:48

  Kryesia e Kuvendit