Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 13.03.2019 10:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.03.2019 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.03.2019 18:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.03.2019 13:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.03.2019 19:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.03.2019 19:30

  Kryesia e Kuvendit