Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 19.09.2018 22:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 17:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:48

  Kryesia e Kuvendit