Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 31.05.2019 17:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 31.05.2019 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 31.05.2019 15:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 30.05.2019 16:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 29.05.2019 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 29.05.2019 14:33

  Kryesia e Kuvendit