Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 01.04.2019 15:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 01.04.2019 14:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 29.03.2019 17:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 29.03.2019 16:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 29.03.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 29.03.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit