Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 11.09.2018 11:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 11.09.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 10.09.2018 20:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 10.09.2018 16:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 10.09.2018 16:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 10.09.2018 16:07

  Kryesia e Kuvendit