Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 04.04.2019 16:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 04.04.2019 16:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.04.2019 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.04.2019 15:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.04.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.04.2019 14:00

  Kryesia e Kuvendit