Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 24.04.2019 16:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.04.2019 16:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.04.2019 15:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.04.2019 14:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.04.2019 20:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.04.2019 11:48

  Kryesia e Kuvendit