Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 09.07.2018 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 09.07.2018 13:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 08.07.2018 22:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.07.2018 17:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.07.2018 14:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.07.2018 12:24

  Kryesia e Kuvendit