Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 14.09.2018 17:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:52

  Kryesia e Kuvendit