Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 06.05.2019 15:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.05.2019 13:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 13:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 11:15

  Kryesia e Kuvendit