Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 09.11.2018 17:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 08.11.2018 14:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.11.2018 16:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.11.2018 13:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 16:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 11:49

  Kryesia e Kuvendit