Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Andin Hoti

Andin Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 21.08.1986 në Prishtinë
 • Beqar

Arsimimi

 • Ekonomik - MENAXHMENT

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Drejtor dizajni në gazetën InfoPRESS,
 • Udhëheqës divizioni në Ministrinë e Integrimit Europian,
 • Zëvendës kryetar i Rinisë Demokratike të PDK-së

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Gjermane; Angleze

Adresa

 • Rr. “Gazmend Zajmi” h1/3 b.2