Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Marte, 18.06.2019 11:00
  • Dëgjim publik Salla: C 405
  •  

Rendi i ditës

Dëgjim publik për Projektligjin nr. 06/L-148 për Diasporën.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542