Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

  • E Marte, 11.06.2019 10:00
  • Tryezë pune Salla: C 405
  •  

Rendi i ditës:

Integrimi i shtetasve kosovar dhe familjarëve të tyre të kthyer nga lufta në Siri; Sfidat e Sigurisë dhe konsekuencat ligjore.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Tryezë pune

    E Marte, 11.06.2019 10:00
     

Kontaktet

 
Nur Çeku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 603;
 
 
Zare Aliu Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 628; 044 454 891