• E Mërkure, 15.05.2019 09:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 225
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 07.05.2019;
3. Finalizimi i listës së dëshmitareve;
4. Diskutim rreth angazhimit te eksperteve;
5. Të ndryshme;

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Mërkure, 15.05.2019 09:00