Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

  • E Hënë, 08.07.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 01.07.2019,
3. Diskutimi rreth vazhdimit të intervistimit të dëshmitareve dhe pushimit në mes të sesioneve,
4. Emërimi i katër (4) eksperteve,
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Hënë, 08.07.2019 10:00