• E Premte, 28.06.2019 10:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Heqja e monopolit lidhur me shërbimin e homologimit të veturave

Transkripti »
 • E Enjte, 27.06.2019 11:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Gjendja në arsim dhe vendimet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Republikën e Kosovës

Transkripti »
 • E Enjte, 27.06.2019 10:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit për tatimin në të ardhurat e korporatave

Transkripti »
 • E Hënë, 24.06.2019 11:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i raportit të Komisionit hetimor parlamentar lidhur me rastin e dëbimit të gjashtë (6) shtetasve turq më 29 mars 2018

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi