• E Diel, 10.06.2018 10:00
 • Seancë solemne në Kompleksin Monumental të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, në Prizren Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Shënimi i 140 -Vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

 

 • E Hënë, 05.03.2018 10:00
 • Seancë Solemne Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Shënimi i 20-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Transkripti »
 • E Diel, 18.02.2018 12:00
 • Seancë Solemne Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Shënimi i 10-Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Transkripti »
 • E Marte, 13.02.2018 09:45
 • Seancë Solemne Salla:
 •  

R e n d i i d i t ë s


1. Adresimi i SH.T. Borut Pahor, President i Republikës së Sllovenisë

Transkripti »
 • E Enjte, 13.04.2017 14:30
 • Seancë Solemne Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Adresimi i senatorit amerikan, John McCain, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi